Vi maler biler for mindre såvel som større autoværksteder og bilforhandlere i Østjylland.

Her følger et udpluk (alfabetisk rækkefølge).

Anders Petersen Automobiler Brdr. Elboe Automobilcenter Ejner Hessel Aarhus A/SFinn Allan Eriksen Automobiler A/SFlemmings AutoMATCHBILERPeugeot, Risskov • Sondrup Bilcenter A/S • Tilst Auto

Det hedder ikke en ‘samarbejdspartner’ uden grund. Den høje kvalitet og den hurtige levering afhænger af, at samarbejdet fungerer godt.
For eksempel skal opretningen af bilen, som pladesmeden laver, være således, at vi kun skal spartle bilen én gang. Pladesmeden skal også sørge for, at grundbehandlingen af bilen er udført ordentligt, så rustgarantien overholdes. Godt pladearbejde gør, at vi kan passe vores arbejde optimalt.
Samtidig kræver det også, at vi gør vores arbejde godt: farvetilpasningen skal være korrekt, der må ikke være skidt i lakken og så videre.

Pladesmed Tom Foged fra Peugeot Risskov fremhæver de væsentligste ting ved et godt samarbejde:

Det er vigtigt, at vi har en god dialog om tingene — det er rart, at vi kan tale godt sammen uden at bide hovederne af hinanden, hvis vi er uenige.
Kvaliteten skal selvsagt også være i orden, og vi skal have bilerne til den aftalte tid, så vi kan nå at samle kundens bil.